Jalkapallopuulaaki 21.9.

SYYSPUULAAKI 2019 ON TÄÄLLÄ TAAS

Turnauskutsu -->

Tervetuloa IK:n jalkapallon joka vuotiseen syyspuulakiin Ilmajoelle Laidunalueen nurmelle. Turnaus järjestetään 21.9 Lauantaina. Pelit pelataan 8vs8 peleinä, eli omasta joukkueesta kentällä kerrallaan 8 pelaajaa. Pelit alkavat aamulla ja loppuvat viimeistään kello 18. Aikataulu määrittyy tarkemmin, kun joukkueiden määrä on saatu selville.
Kokoa oma joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan. Joukkueen kokoa ei ole rajattu, joten lähde mukaan vaikka koko kylän voimin ja näyttäkää mistä kana… Peleissä sovelletaan palloliiton sääntöjä. Lisenssin kaudella 2019 omaavia aikuisia pelaajia saa olla kerrallaan kentällä 3kpl ja otteluiden päättyessä tasan, paremmuus ratkaistaan rangaistuspotkuilla. Tarkemmat pelisäännöt on luettavissa pelipaikalla ottelupäivänä.
Ilmoittauta voi sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Laita viestiin joukkeesi nimi ja nimeä yhteyshenkilö yhteystietoineen. Turnausmaksu on 50€. Saat tarkempaa infoa tapahtumasta ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.
Tiedustelut turnauksesta puhelimella: Olli Kivimäeltä numerosta 040 5029315