Ajankohtaista

Yleisurheiluharkkojen joulutauko

Yleisurheiluharkat ja temppukerho lomailevat koulujen joululoman ajan. Viimeiset kokoontumiset tänä vuonna ovat 20. ja 21.12. Sen jälkeen treenataan ja temppuillaan seuraavan kerran yhdessä 10.1.2022.

Hyvää joulun aikaa ja urheilun täyteistä alkavaa vuotta 2022!

Infoa lisenssistä yleisurheilijoiden huoltajille

Lisenssikauden vaihduttua käytäntöihin on tullut hiukan muutoksia. 

Harjoitusmaksu maksetaan normaalisti. Täältä löytyvät tilinnumero, harjoitusmaksut sekä muut käytännön asiat. 

Uutta on se, että jokaisella urheilijalla pitää nyt olla Suomisportin id-tunnus. Alaikäisen lapsen vanhempi rekisteröityy Suomisportiin osoitteessa https://info.suomisport.fi/ ja lisää lapsen tietoihinsa. Täysi-ikäinen urheilija rekisteröityy itse. Monella saattaa ollakin Suomisport jo käytössä, sieltä huollettavan nimeä klikkaamalla löydätte hänen id-tunnuksensa.

Id-tunnus ilmoitetaan seuralla yhteystietolomakkeella, joka pitää täyttää jokaisesta urheilijasta. Lomake löytyy täältä. Mikäli olet jo ehtinyt täyttää lomakkeen, voit ilmoittaa id-tunnuksen sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Huom! Yleisurheilun lisenssikausi vaihtuu

Yleisurheilun lisenssikausi vaihtuu 1.10.2021, mikä tarkoittaa sitä, että vuoden 2021 lisenssit eivät enää ole voimassa hallikauden kilpailuissa. Niille, jotka maksavat harkkamaksun 2021-2022, seura hankkii uuden lisenssin. Huolehdi siis, että harkkamaksusi on maksettu, että lisenssit ehditään hankkia ajoissa! 

Temppukerho alkaa

Temppukerho alkaa maanantaina 6.9. 

Temppukerho on tarkoitettu 4 - 6-vuotiaille lapsille, ja se kokoontuu kerran viikossa, maanantaisin klo 17-17.45 Herralan koulun salissa. Sisäänkäynti kentän puoleisesta päätyovesta. Kerhossa harjoitellaan heittämistä, hyppäämistä ja juoksemista leikkien lomassa. Samalla opitaan myös toimimaan ryhmässä ja noudattamaan annettuja ohjeita. Tervetuloa mukaan liikkumaan ja temppuilemaan!

Ohjaajina ovat Veera Ketonen, Susanna Kivioja, Oona-Maria Köykkä ja Sanja Mäenpää. 

Maksutiedot ja muun talvikauden ohjelman löydät täältä.

Seuravaatteita saatavilla

Seuravaatteita on tullut lisää varastoon

Tässä linkki josta näet varaston vaatetilanteen:

Seuravaatteet

Halutessasi seuravaatteita, ota yhteys Jennyyn p. 050  3691 834

 

Alakategoriat