Yhdyshenkilö
Heikki Hietaharju
040 5009096 

 

ILMAJOEN KISAILIJOIDEN TALVIHARJOITUKSET 2023-2024

 

Temppukerho alkaa maanantaina 4. syyskuuta.

Yleisurheiluharjoitukset alkavat viikolla 43, koulun syysloman jälkeen. 

 

Maanantai

Temppukerho 4 - 6-vuotiaille klo 16.45-17.30 Jaakko Ilkan koulun salissa. Täällä harjoitellaan heittämistä, hyppäämistä ja juoksemista leikkien lomassa. Samalla opitaan toimimaan ryhmässä ja noudattamaan annettuja ohjeita. Ohjaajina Jiina Niemelä ja Vihtori Vuorinen. 

Yleisurheilukoulu Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 17.00-18.00 7-10 -vuotiaille. Opitaan ja vahvistetaan juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen perustaitoja. Samalla kehitetään perusominaisuuksia, kuten nopeutta, voimaa, kestävyyttä, vartalon hallintaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Ohjaajina Annina Lehtiniemi ja Matti Mäkelä.

Juoksuharjoitukset Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 18-19.15 10-12 -vuotiaille yleisurheilijoille. Juoksua, aitajuoksua, koordinaatioita ym. harjoitteita, joilla kehitetään urheilijan perusominaisuuksia. Ohjaajina Laura Talvitie ja Sallamari Sund.

Juoksuharjoitukset Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 19.15-20.45 yli 13-vuotiaille tavoitteellisesti harrastaville yleisurheilijoille. Ohjaajina Laura Talvitie ja Sallamari Sund.

 

Keskiviikko

Hyppyharjoitukset Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 18-18.45 aloitteleville yleisurheilijoille. Opitaan pituus- ja korkeushypyn sekä kolmiloikan alkeita sekä kehitetään liikkuvuus- ja motorisia valmiuksia. Ohjaajina Veera Ketonen ja Susanna Kivioja.

Hyppyharjoitukset Ilmajoki-hallin juoksusuoralla klo 18.45-20 tavoitteellisesti harjoitteleville yleisurheilijoille. Pituus- ja korkeushypyn sekä kolmiloikan lajitekniikkaa. Ohjaajina Veera Ketonen ja Susanna Kivioja.

 

Torstai

Yleisurheilukoulu Tuomiahon koululla klo 17.00-18.00 7-10 -vuotiaille. Opitaan ja vahvistetaan juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen perustaitoja. Samalla kehitetään perusominaisuuksia, kuten nopeutta, voimaa, kestävyyttä, vartalon hallintaa, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Ohjaajana Eeva Antikainen.

Heittoharjoitukset Koskenkorvan urheilutalolla klo 18.30-20. Ohjaajina Eveliina Uimarihuhta, Saija Valkama ja Heikki Hietaharju.

 

Lauantai

Koskenkorvan urheilutalo varattu klo 15-16.30 omatoimiseen harjoitteluun, etenkin heittolajeihin. Jos tarvitset ohjaajaa, laita viestiä whatsapp-ryhmään.

  

*   *   *   *   *  

 Jokainen on tervetullut mukaan hyvän meiningin yleisurheilun pariin. Niin kilpaurheilua harrastava kuin ilman numerolappua itseään haastava urheilija.

*   *   *   *   * 

HARJOITUSTEN SISÄLTÖ

Nuorempien ja vanhempien yu-harjoitukset aloitetaan alkulämmittelyllä ja venyttelyillä. Harjoituksen tärkein osuus eli lajiharjoitus sisältää osaharjoituksia heitoista, juoksuista ja hypyistä. Harjoituskerroilla keskitytään tietyn tekniikan hiomiseen. Harjoitukset päätetään loppuverryttelyyn ja venyttelyihin.

Harjoituksia ohjaavat koulutetut ohjaajat. Suurin osa ohjaajista omaa oman yleisurheilutaustan.

 

HARJOITUSMAKSUT

Harjoitusmaksu on 110€ perheen ensimmäisestä ja 100€ muista lapsista. Sisältää lisenssimaksun.

Temppukerho 60€ (30€ syyskausi ja 30€ kevätkausi). Sisältää lisenssimaksun. 

Kausimaksu 50€, jos urheilija ei käy harjoituksissa.Kausimaksu sisältää lisenssin, useita kilpailumaksuja, pääseuran jäsenmaksun.Harjoitusmaksun maksaneen EI tarvitse maksaa kausimaksua, se sisältyy harjoitusmaksuun.

Maksut maksetaan yleisurheilujaoston tilille IK/YU FI36 4108 0010 8124 21.VIITTEEKSI URHEILIJAN NIMI.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Toivomme, että osallistujat ilmoittautuisivat harkkoihin etukäteen, se auttaa harkkojen suunnittelussa. Ilmoittautuminen tästä linkistä. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään myös yleisurheilulisenssiä varten tarvittavat henkilötiedot.